De nieuwe hype in poortenwereld zijn ongetwijfeld aluminium poorten.
Vervaardigd in onze eigen atelier door vakbekwame tig lassers en geproduceerd met onze eigen gepatenteerde dikwandige profielen.

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan aluminium hekken en poorten in onze fotogalerij.

 

 

Voordelen van aluminium poorten

Aluminium poorten roesten nooit zelfs niet bij eventuele lakschade.

Door zijn lichter gewicht leent een aluminium poort zich uitermate goed om te automatiseren en voelt het vederlicht om manueel te openen.

Aluminium leent zich perfect om strakke moderne hedendaagse modellen te produceren en door het gebruik van onze eigen geëxtrudeerde profielen zijn er geen lelijke lasnaden te zien zoals bij metalen poorten maar mooie egale vlakken.

 

Uw creatie

Onze poorten lenen zich uitstekend om alle gangbare modellen te creëren zoals bijvoorbeeld onze enkele & dubbele draaipoort die worden gemonteerd aan palen of muren.
Zijdelings van uw oprit, vrijdragende schuifpoort wordt gemonteerd op een beton fundering naast de doorrijbreedte en “zweeft” boven uw oprit de rolpoort op rail geschikt voor de grootste afmetingen en rolt op een rail dewelke in een betonfundering gegoten word over de volledige breedte van uw oprit.
Al onze poorten worden steeds op een voldoende sterke en zware betonfundering gemonteerd dewelke wordt uitgegraven tot 60 – 70 cm diepte en omdat we steeds gelagerde wielen gebruiken zijn de grotere modellen tóch nog steeds manueel met een minimum van inspanning te openen.

 

Kwaliteit

Een belangrijk argument waarom u een aluminium poort bij Poortcentrum zou kopen is onze bewuste keuze om al onze tuin en oprit poorten en hekwerk kleur te geven volgens het Qualicoat kwaliteitslabel wat garant staat dat uw aluminium poort of hekwerk op de juiste manier wordt voorbehandeld en gecoat. Vanwege de hoge krasvastheid adviseren wij uw aluminium poort in structuurlak te kleuren en dit zonder meerprijs.

 

Trend

Een hedendaagse trend is uw oprit poort in dezelfde kleur en structuur te lakken als uw aluminium ramen.
De aluminium poort is de tuin of oprit poort van de toekomst dat, in combinatie met eenzelfde hekwerk, zorgt voor een egale afsluiting

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan aluminium poorten in onze fotogalerij.

Informeer u gratis en vrijblijvend naar onze aluminium poorten prijzen via onze contact pagina